Tällä viikolla ollaan leiristä toipumisen jälkeen tottisteltu ja käyty jäljellä pari kertaa. Alkuviikko lenkeeiltiin ja käytiin myös pyöräilemässä. Nyt sain jo ihan hyvin opetettua Pipsalle, että pyörän vieressä ravataan.

Torstaina otettiin pari tottispätkää. Ensin otin noutoa ja treenasin Suskin neuvomalla tavalla eli taputtelin kapulasta ja het jos piti hyvin, niin lähdimme juoksemaan ja tätä toistettiin. Toimimme myös Minnan häiriökoirana ja otimme luoksetulon. Toisella kerralla otimme rankan häiriötreenin Suskin ja Lauran häiritessä.

Perjantaina olimme heti aamusta peltojäljellä. Joka askeleen vaatimista edelleen. Mietittiin et laittasin viiden askeleen tyhjiä korkeintaan, koklaan sitä. Sitten juteltiin myös treenisuunnitelmista syyskuun lopun koetta varten. Eli pitäs ruveta reenaamaan enimmäkseen metsässä, jotta saisin janan ja kepit kuntoon. Mutta silti vois vaik kerran viikos theä pellol. Ja kepit koitan saada mukavaks palkkaamal niistä patukal. Iltapäiväl olimme viel Suskin kans treenaamas tottista. Taas pari kiekkaa reeniä. Noutoa ensin myös esteillä. A-estettä pitää ruveta reenaamaan niin et heiluttelen käsiä esteen päällä, koska Pipsal ei oo yhtään selvää, et esteen kautta tullaan takaskin. Ei sitä oo kyl paljon reenattukaa. Mut siihen melkein tartten apuohjaajan, joka näkee mitä koiru puuhaa esteen takana.. Hyppy sil tuntuu olevan selvä. Noudoista otin taas pitoreenejäkin. A:lla väsyi niin kovasti, et meinas lähtee itekseen huilimaan, mut sit eiku yks onnistunu vielä ja autoon. Tokal kerral otin seuraamista ja kaks kertaa eteenmenon loppuun. Suski sano, et Pipsa oli toisel kerral tosi hyväs tilas. Kun seurautin sitä kauemmas ei meinannu millään pysyä housuissaa. Hyvä lopetus rankalle treenille!

 Tänään tein vielä peltojäljen. Edelleen meinaa rynniä tyhjillä, mut eiköhän siitä kun  vaadin vaan ja reenataa. Kyl haluisin saada ton pellonkin kuntoon nyt syksyl, mut on onneks kokeen jälkeenkin kautta jäljellä.