Viikonloppu meni rentouttavissa merkeissä. Lauantaina käytiin Suskin, Jarin ja koiruuksien tontilla. Pipsa palloili siellä kavereiden kanssa ja kävi välillä lammikossa viilentymässä. Eilen sitten taas oltiin Vehmaalla. Siellä taas kävimme Pipsan kanssa helteestä huolimatta kunnon lenkin ja aikast kuumaa oli. Onneksi sielläkin pääsi kesken lenkin viilentäytymään uimalla.Ja sitten trimmasinkin Pipsasta puolet, niin on vähän vilposampaa neitillä.

651612.jpg

 Eilen illalla sitten vielä nähtiin Laura ja tehtiin verijäljet vanhenemaan ja esineruutu. Voi sitä hyttysten määrää kun lisäsit verta sieneen. Pipsa oli viimeeksi tehnyt ruutua syksyllä. Lähtikin ensin kuin jäljestämään ja sitten meni aikasta paljon ruudun ulkopuolella, samoja jälkiä kuin Rommi oli mennyt. Mutta löytyihän lelu viimeinkin ja sitten iso ruokapalkka ja leikki. Täytyy tehdä nyt pian uusiks, jotta iskostuis mieleen ruudun sisällä pysyminen ja hieman ilmavainuisempi työskentely. Tehdään seuraavaksi taas ohut suikale ja lelu aivan takareunaan.

 Tänä aamuna ajettiin verijäljet. Siinä nähtiin taas mitä siitä seuraa, kun omistaja luulee muka tietävänsä koiraansa paremmin, missä jälki menee. Alku meni tosi hyvin. Pipsa meni tosi jälkitarkasti ja merkkasi hyvin ekan makauksen. Sitten yhtäkkiä en nähnyt merkkejä ja olin sitä mieltä, että Pipsa oli aivan väärässä suunnassa. Pipsa kulkikin vain sivussa ja hämmentyi tietenkin hirveästi siitä kun se raahattiin takaisin edelliselle merkille. Pääsimme kuitenkin loppuun vaikka välissä jopa syötiin epävarmuuteen  heinää eikä ollut kauhean jälkitarkkaa työskentelyä loppu. Onneksi lopusta löytyi kuitenkin peuransorkka ja autolta vielä naudanluu. Täytyy tehdä vielä tällä viikolla lyhyt motivoiva jälki Pipsalle ja isooooo palkka. Ja tästä lähtien Jutta vaan menee kiltisti siellä narun perässä; kyllä Pipsa osaa hommansa! Jäljen jälkeen kävimme Pipsan kanssa vielä rentouttavalla aamulenkillä ja uiskentelemassa.