Torstaina, juhannuksen aatonaattona olimme Suskin lauman kanssa Kuhankuonon reissulla. Kolmisen tuntias patikoitiin ja kyllä Elsa ja Pipsa olivat väsyneitä sen jälkeen. Illalla olin vielä Suskin ja Lauran kanssa ottamassa tottista. Seuraamista Pipsan kanssa. Totesin, että itse tartten harjotusta. Palkka vasempaan kainaloon ja tiputus alas. Enemmän palkkana pelkkää hetsausta ja pakotteen jälkeen heti palkka. Eikä seuraa-käskyn hokemista. Mut Pipsan treenei vois alkaa pidentään vaikkei seuraamispätkiä pidentäiskään. Ja häiriötreenei myös niin pääsen antaan pakotteita mut myös palkkaan.

 Torstai-iltana lähdettiin Vehmaalle. Perjantai aamulla lenkkeilin koirien kanssa siellä. Elsahan pääsi oikein ajojahtiin ja oli puoli tuntia karussa, mutta ihme kyllä kultainen Pipsani tuli jo muutamassa minuutissa takaisin:) Joskus niinkin.

 Kun pääsimme perjantaina Kustaviin varsinaiseen juhannuksenviettopaikkaan, niin oli pieni jännitys päällä. Paikalla oli Nala, Mooses ja Ada. Alku näytti lupaavalta ja uskalsin sitten pitää koiria yhdessä. Mutta sitten napsahti. Nala ja Pipsa olivat molemmat tunkemassa mun ja Saaran viereen. Siitä syntyi sekunnissa tappelu, joka ei meinannut loppua ennenkuin parivaljakko ajautui veteen ja irrottivat toisistaan ennenkuin hukkuivat. Pipsa oli oikeastaan kokoajan niskassa kiinni, mutta Nala taisi vedessä päästä puraisemaan Pipsan tassuun. Pahannäköinen haava, kun jänteitä ja luuta oli seuraavaksi näkyvissä. Eläinlääkärireissu siis. Pipsa on nyt antibioottikuurilla ja alkoi nyt ontuakin, kun päästiin kotiin. Ilmeisesti reissussa oli viettitila sen verran korkeemmalla, ettei välittänyt ontuakaan. Nyt jouduimme siis lepoon. Katotaan ainaskin tää päivä levossa. Pipsa ja Nala ovat samanikäisiä narttuja, mutta yleensä Nala on alistunut Pipsalle jos on tullu kahinaa. Nyt kun oli paikalla muitakin, niin piti ilmeisesti Nalan osoittaa kans vahvuutensa eikä antanut periksi. Ois vaan pitänyt olla päästämättä niitä yhteen, kun oli vähän sellanen olo takaraivossa...